Telefon:+36 1 385 20 29
E-mail: info@goldtrend.hu

Adatkezelési irányelvek

 

A Szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják az alábbi Nyilatkozat feltételeit. A jelen adatvédelmi nyilatkozat folyamatosan elérhető a Szolgáltatás nyitóoldalán.

A GT-Sentire Kft (továbbiakban Szolgáltató) tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. 
A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az info@goldtrend.hu címre.

Az adatkezelés célja:

A Szolgáltatással összefüggésben az Üzemeltető által végzett adatkezelések célja:

- a szolgáltatás hatékony nyújtása
- a regisztrált felhasználók azonosítása
- a szolgáltatás használatával kapcsolatban felmerült viták rendezése
- felvilágosítás nyújtása regisztrált felhasználók részére a szolgáltatás működésével kapcsolatosan (például technikai jellegű üzenetek, a szolgáltatás       módosulásával kapcsolatos információk stb.)
-  működési problémák elhárítása

Adatmódosítás, adattörlés:

A szolgáltatás keretén belül a regisztrált felhasználóknak lehetőségük van az általuk megadott adatok módosítására és javítására és törlésére is, amely funkciókat a felhasználói fiókjukba történő bejelentkezés útján érhetnek el.

 

Youtube
Facebook
Pinterest
Google+