Telefon:+36 1 385 20 29
E-mail: info@goldtrend.hu

Tisztítás

 

Fontos tudni, hogy ékszereinket rendszeresen tisztítani kell. Ennek hiányában nem kapjuk vissza azt az élményt amit új ékszerünk jelentett. Legtöbb esetben az avatatlan kezek többet árthatnak, mint használhatnak.

Gyakori, hogy a kövek "alján" zsíros szennyeződések rakódnak le, melyek nagy mértékben rontják a kövek ragyogását. Vigyázzunk, hogy a gyöngyöt ne érje vegyszer, parfüm, mert ezek könnyen károsíthatják a gyöngy lüszterét, ezzel csökken az értéke, szépsége is. 

Fontos, hogy lehetőleg soha ne krémezzük be testünket, kezünket úgy, hogy rajtunk vannak ékszereink, mert a kövekre rögtön rátapad a krém, és "megvakítja" azokat. A gyűrűk belsejében lerakódó szennyeződések bőrpírt, viszketést, szélsőségesebb esetekben kisebesedést, ekcémát is okozhatnak. Az ékszereket soha ne tisztítsuk agresszív vegyszerekkel vagy súrolóporral, mert csúnya, mély karcok keletkezhetnek a felületen. 

Ékszerei tisztítását és a mozgó alkatrészek, zárak ellenőrzését bízza szakembereinkre! Leglényegesebb a gyöngyös és a valódi köves ékszerek tisztítása, ezeket lehetőleg mindig bízza a szakértőre. 

Youtube
Facebook
Pinterest
Google+